60 Minutes

Team Name
60 Minutes
Location
Mcpherson
Date
05/31/2018
Start Time
6:00
End Time
7:05
EARLY ACTIVITY DRILL STARTS AT 6:00 (BELOW GOLD)
PRACTICE STARTS AT 6:00 (BELOW BLACK)
Warm Up 60 Minutes stopwatch 6:00-6:05 timer 5 Minutes
notes Notes:
Stretching
Throwing Feet In Concrete stopwatch 6:05-6:15 timer 10 Minutes
Feet in Concrete is a throwing drill typically done as part of the Throwing Progression (a routine to follow while warming the arm up).  Depending on...Read More
notes Notes:
Feet in Concrete
Stations (Groups rotate halfway through block)
BP Reps: Soft Toss
stopwatch 6:15-6:30 timer 15 Minutes
BP Reps: Front Toss
stopwatch 6:30-6:45 timer 15 Minutes
  WATER BREAK (5min)  
Baserunning 1st & 3rd Baserunning stopwatch 6:50-7:00 timer 10 Minutes
1st & 3rd Baserunning is a team defense drill to run during the baserunning segment of practice.  Your team will need to cover the 1st / 3rd situation...Read More
notes Notes:
Finish Car Ride Home / Relationships stopwatch 7:00-7:05 timer 5 Minutes
notes Notes: